Gebruiker | Uitloggen

Hoe sluit ik MyMip af? #

Je bent klaar met in MyMip te werken en wil terug afsluiten. Volg onderstaande stappen om dit te doen.

Uitloggen #

  1. Meld je aan in MyMip.

  2. Klik rechtsbovenaan op het pijltje naast je naam/database. 
  3. Kies vervolgens in de keuzelijst voor ‘Uitloggen’. 

Geüpdatet op 30/12/2024